Constructii case din lemn Sacalaz

ianuarie 22, 2021

Constructia casei din lemn este una dintre cele mai utilizate metode de construire a cladirilor rezidentiale, comerciale si industriale. Casele din lemn nu numai ca sunt foarte economice de construit, dar sunt, de asemenea, rezistente la variatiile climatice extreme si ofera un grad ridicat de confort. In plus, casele din lemn sunt durabile.

Lemnul pote fi utilizat pentru a construi diferite stiluri de cladiri si nu poate exista nicio restrictie asupra posibilitatilor arhitecturale atunci cand lemnul este mijlocul. Pentru ca o cladire din lemn sa isi indeplineasca functiile asteptate, este necesar sa o construiti judicios si acest lucru poate fi realizat prin utilizarea unor practici solide de constructie si ridicare. De exemplu, structurile din lemn au o greutate redusa si, prin urmare, nu necesita macarale si alte masini grele pentru procesul de ridicare, contribuind astfel la aspectul economic al constructiei.

Fundatie pentru structuri din lemn
Pe baza tipului de sol si a incarcaturilor din lemn, se specifica o fundatie adecvata pentru constructie. Picioarele ar trebui sa fie suficient de adanci pentru a evita actiunea de inghet in timpul iernii. Pamantul trebuie sa fie suficient de compactat daca structura este construita intr-o zona in care au fost indepartati radacinile sau sunt asezate materiale umplute. In cazul in care cadrul din lemn este construit pe un teren sarac, se poate folosi o gramada de lemn tratat cu praguri de lemn sau beton.

Masuri de protectie a lemnului
Furnizarea de mijloace adecvate pentru protejarea lemnului este un indicator al bunelor practici de constructie. Elementele cadrului din lemn, in special toate elementele fundatiei, trebuie protejate impotriva degradarii si termitelor.

Masurile de protectie de baza includ indepartarea radacinii copacilor in zonele din jurul structurii inainte de umplere, tamponati cu grija umplutura pentru a reduce asezarea viitoare si asigurati un anumit grad de pante la fundatie si peste cladire pentru a forta apa sa se indeparteze de structura.

In cele din urma, toate elementele structurale din lemn vor fi tratate pe baza expunerii la intemperii si a apropierii de sol.

Va asteptam la PegyDom!

Posted in Cataloage
Write a comment